Kontot kapat – nu blir allt ännu värre

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Foto: Darko Bandic, TT

Det började med att Samir Nasris twitterkonto kapades, av allt att döma av hans exflickvän Anara Atanes.

Nu tar soppan en ny vändning.

Enligt spanska medier har Spaniens antidopningsbyrå inlett en utredning mot fotbollsstjärnan.

Samir Nasris PR-team lär ha fått sig en smärre chock på tisdagskvällen.

Strax före midnatt började minst sagt olämpliga meddelanden att hagla från Sevilla-stjärnans konto.

En hälsoklinik i Los Angeles vid namn ”Drip Doctors” hade lagt ut en bild på Nasri tillsammans med en av sina kvinnliga medarbetare och stolt berättat att de genomfört en av sina behandlingar på den 29-årige fotbollsstjärnan.

Sen, plötsligt, spårade allting ur.

Följande svar kom nämligen från Samir Nasris officiella twitterkonto:

”Ni gav mig också en fulländad sexuell service direkt efteråt. Så, grabbar, se till att ta del av den här tjänsten. Den här h***n kommer och k*****r dig senare samma kväll”

Och det var bara början på ett helt flöde av omlämpliga tweets.

Exflickvännen misstänks

Ganska omgående började misstankar att riktas mot Nasris exflickvän, Anara Atanes.

Så sent som för en månad sedan rapporterade flera tabloider att Nasri och Atanes gjort slut och att det ska ha berott på att Nasri varit otrogen.

Och misstankarna mot att Anara Atanes ska ha varit den skyldige ”twitter-kaparen” stärktes ytterligare när hon från sitt officiella Instagram-konto började kommentera ”Drip Doctors” inlägg med liknande kommentarer.

För att summera tisdagskvällens twitter-händelser kan vi, kort och gått, konstatera att ”skiten träffade fläkten” – ordentligt.

”Någon kapade mitt konto och spred falska rykten. Jag vill be om ursäkt till alla inblandade”, skrev Nasri själv på onsdagen.

Startar dopningsutredning

Så, är allt frid och fröjd nu då?

Nja, inte riktigt.

Spanska tidningen El Pais uppger nämligen att Spaniens antidopningsbyrå har inlett en undersökning mot Sevilla-mittfältaren då man misstänker att behandlingen han fick på ”Drip Doctors” i Los Angeles kan ha brutit mot Wadas antidopningsregler.

Enligt ”Drip Doctors” officiella hemsida består behandlingen i en form av ”intravenös dropp som hjälper till att stimulera immunförsvaret och förebygger sjukdomar. Droppen innehåller också höga doser av C-, och B-vitaminer, samt aminosyror, zink och näringsämnen som är speciellt framtagna för att bekämpa så kallade superbakterier och andra typer av virus”.

En källa från Spaniens antidopningsbyrå säger till tidningen El Pais att ”en spelare som genomgår en sådan här typ av behandling automatiskt blir misstänkt” och att det är därför man nu inlett en utredning.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN