Malmö FF och AIK i dragkamp om Alexander Milosevic

Sportbladet avslöjar: Stjärnan på väg till Sverige igen

Alexander Milosevic har varit klubblös efter att ha brutit kontraktet i samförstånd med danska Vejle.

Mittbacken kan nu vara på väg hem till Sverige och allsvenskan – Milosevic jagas nämligen av både AIK och Malmö FF.

Enligt uppgifter till Sportbladet har Milosevics representant i dagarna rest till Malmö för att diskutera med MFF, samtidigt som mittbacken själv har stannat i Stockholm för diskussioner med AIK.

Sedan årsskiftet har Milosevic varit kontraktslös och har befunnit sig på hemmaplan i Stockholm för att hålla igång formen.

Nu kan Sportbladet berätta att Milosevic är nära en återkomst i allsvenskan. Försvararen berättade i en intervju med Sportexpressen om funderingarna kring framtiden och spel i AIK.

Samtidigt har Malmö FF hört av sig till mittbacken angående en diskussion om övergång – mittbacksproblematiken hos svenska mästarna är påtaglig och man hade från himmelsblått håll gärna sett en förstärkning i form av Milosevic. Anel Ahmedhodzic är borträknad efter diskussionerna med Atalanta, Lasse Nielsen och Franz Brorsson har aviserat att de vill röra på sig, och Rasmus Bengtsson har brutit kontraktet med MFF även om inget ännu är bekräftat.

Befunnit sig i Malmö

Enligt Sportbladets uppgifter parallellförhandlar Milosevic och hans representanter med AIK respektive MFF – man har varit på plats i Malmö under veckan för att diskutera med Daniel Andersson, samtidigt som man från Stockholm fört diskussioner med Gnaget.

Den 29 juli 2020 som Alexander Milosevic skrev på ett tvåårskontrakt med danska Vejle BK. Den AIK-fostrade mittbacken, som 2011 utsågs till årets genombrott på Fotbollsgalan, hade dessförinnan representerat Nottingham Forest, turkiska klubbarna Besiktas och Rizespor, samt de tyska lagen Hannover och Darmstadt.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.