”Ibrahimovic aktuell för comeback i Juve”

FOTBOLL

Raiola uppges bygga nya Juventus

Turin-tidningen Tuttosport skriver att president Andrea Agnelli har inlett ett samarbete med agenten Mino Raiola för att göra Juventus till ett storlag igen.

Nu kopplas Zlatan Ibrahimovic och Mario Balotelli ihop med klubben.

Enligt tidningen har Mino Raiola i veckan haft ett möte med Juventus president Andrea Agnelli och ska nu hjälpa klubben tillbaka till toppen av Europa. Till sin hjälp ska Raiola ta en ny manager och flera av sina egna klienter.

Roberto Mancini och Louis Van Gaal nämns som aktuella att ta över ledarrollen i klubben. Samtidigt uppges förre storspelaren Pavel Nedved vara på väg att få en mer uppsatt roll i klubben. Men det slutar inte där.

”Mancini vill ha Zlatan”

Enligt Tuttosport och brittisk press vill Mancini, om han får jobbet, att Raiola ska hjälpa honom att locka över Zlatan Ibrahimovic tillbaka till Juventus. Svensken, som hade Mancini som manager under en period i Inter, är just nu utlånad från Barcelona till Milan.

Med Raiolas hjälp uppges klubben även rycka i Manchester Citys Mario Balotelli och Ajax Gregory van der Wiel, även de i italienarens agentstall.

ARTIKELN HANDLAR OM