Kakás agent på besök hos Milan

FOTBOLL

”Får se vad som händer”

Foto: Kaká.

Spanska AS skrev på måndagen att Real Madrid vill sälja Kaká i sommar.

Spekulationerna späddes på ytterligare när stjärnans agent och far besökte Milans segermatch mot Napoli senare på kvällen.

– Fråga Galliani (vicepresidenten) vad som händer. Sedan får vi se, säger agenten Bosco Leite till Sky Sport 24.

Enligt spanska AS är Real Madrid beredda att släppa Kaká i sommar om de får rimligt betalt för brassen. Rykten har gjort gällande att Chelsea ska vara intresserad men även en comeback i Milan har nämnts. De spekulationerna fick ny fart på måndagskvällen.

Utesluter inte en affär

Kakás pappa och bror Bosco Leite, som även är stjärnans agent, var enligt Sky på plats på San Siro för att bevittna serieledarens seger mot Napoli med 3-0. Efter matchen fick sedan tränaren Massimiliano Allegri frågor om en eventuell affär och uteslöt inte att Kaká kan köpas i sommar.

– Marknaden är stängd och vi måste fokusera på våra mål som är att vinna ligan och Champions League. Vi kan inte låta det här distrahera oss, sedan får vi se vad som händer i sommar, säger Allegri.

”Fråga Galliani”

Även Bosco Leite valde att vara försiktig i sina kommentarer.

– Fråga Galliani (vicepresidenten) vad som händer. Sedan får vi se, säger agenten Bosco Leite till Sky Sport 24.

Kaká fick sitt stora genombrott i Milan innan han lämnade klubben för Real Madrid 2009. Men tiden i Spanien har präglats av skador och motgångar för 28-åringen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A