Örebro: ”Vi har inte känt igen oss alls”

0-2 mot Falkenberg – Örebro fortsätter att gå tungt

Örebros inledning på allsvenskan har varit svag: ett mål på tre matcher och bara en poäng.

Dagens 0-2-förlust mot Falkenberg var tung.

– Vi har inte känt igen oss alls, säger lagkaptenen Robert Åhman Persson i C More.

Alexander Axén, tränare Örebro.
Alexander Axén, tränare Örebro.

Örebro hade två avslut den första halvleken. Noll på mål. En halvlek som tränaren Alexander Axén var väldigt missnöjd med.

– Väldigt dålig. Vi förlorar varje duell och är otydliga. Det är svårt att göra mål om man spelar sidled på mittplan hela tiden, sade han till C More.

Laget har gått starkt på försäsongen och är i final i Svenska cupen – men inledningen på allsvenskan har varit svag. Efter 1-1 mot Norrköping, 0-2 mot Göteborg och nu 0-2 mot Falkenberg har laget bara en poäng.

– Vi har inte känt igen oss i vårt spel alls. Vi tror att det ska gå enklare men varje match är tuff, säger lagkaptenen Robert Åhman Persson till C More.

– Vi är inte där, vi är inte med från början. Återigen gör vi en bedrövlig första halvlek, säger han.

Första trepoängaren för FFF

Falkenberg, vars supersvit på mål i 55 hemmamatcher i rad sprack i förra matchen mot Gefle, fick idag sin vana trogen in bollen i mål.

Adam Eriksson satte 1-0 i den första halvleken och sedan avgjorde inhopparen Johannes Vall med ett snyggt solomål i slutminuten. Falkenberg tog därmed säsongens första trepoängare.

– Vi är väldigt nöjda. Att göra mål framåt, som jag vet att vi nästan alltid gör även om sviten sprack senast, och hålla nollan var precis det vi ville ha, säger lagkaptenen David Svensson.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.