Sanchez konfronterad av flera Arsenal-lagkamrater

Foto: Toyin Oshodi / DPPI Agence De Presse
FOTBOLL

Alexis Sanchez relation med flera av lagkamraterna i Arsenal är spänd.

Nu skriver The Guardian att anfallaren ska ha blivit konfronterad i omklädningsrummet efter förra månadens match mot Burnley.

I somras var Alexis Sanchez nära att lämna Arsenal, men den tänkta flytten till Manchester City gick i stöpet i sista stund.

Chilenarens kontrakt går ut efter den här säsongen och han ska inte vara det minsta sugen på att förlänga med klubben, något som verkar uppröra flera av hans lagkamrater.

När Sanchez målade dubbelt under gårdagens 3–2-seger över Crystal Palace firade laget sparsamt med honom, något som Arsenal-ikonen Thierry Henry kritiserade.

Petades mot Liverpool

Laurent Koscielny, Héctor Bellerín, Sead Kolasinac, Calum Chambers och Jack Wilshere firade inte med anfallaren vid hans första mål, och det ska vara spänt mellan Sanchez och vissa lagkamrater.

I mars tog en rasande Koscielny ett snack med Sanchez i omklädningsrummet efter att den senare lämnat träningen inför ligamatchen mot Liverpool i förtid.

Sanchez petades sedan ur startelvan mot Liverpool, men det var inte sista gången han upprörde någon lagkamrat.

I dag skriver The Guardian att chilenaren även efter 1–0-vinsten mot Burnley för en månad sedan hamnade i hetluften.

Konfronterad av flera spelare

Flera spelare ska då ha blivit förbannade på Sanchez gester under matchen och konfronterat honom i omklädningsrummet efteråt. Spelarna ska ha förklarat att de är trötta på hur han ofta viftar med sina armar i frustration.

Alexis Sanchez, som gjorde matchens enda mål från straffpunkten, menade att han bara försökte hjälpa sin lagkamrater, men fick till svar att det bästa sättet att göra det är genom uppmuntran.

ARTIKELN HANDLAR OM