Här klär han ut sig till Wilshere

FOTBOLL

Girouds tecken på julfesten – där rivalen bjöd på skandalen

1 av 9 | Foto: Hela gänget. Spindelmannen (okänd), Flamini, Park som jultomte, Cazorla som Super Mario, Jenkinson som ”Wally”, Gibbs och Walcott som B1 & B2, Oxlade-Chamberlain som 49:ers quarterback Colin Kaepernick, Aaron Ramsey som Rambo, Giroud som Captain America, Arteta som Zorro, Wilshere som Batman, Viviano som Robin, Mertesacker som Jack Sparrow, Podolski som Hulken, Bendtner som Buzz Lightyear, Miyaichi som Fred Flinta, Özil som stålmannen, Szczesny som Robocop, Monreal som en Ninja Turtle, Frimpong som Mr. T.

Mesut Özil klädde ut sig till Stålmannen, Lukas Podolski till Hulken samtidigt som Kieran Gibbs och Theo Walcott kom till Arsenals julfest som B1 och B2.

Olivier Giroud?

Han klädde ut sig till Jack Wilshere.

Det är juletider och det betyder förutom en hel drös toppmatcher även julfest för de engelska Premier League-lagen. Trots att samlingarna allt som oftast slutat i skandaler fortsätter traditionen.

Visade fingret

Arsenal valde i år att ställa till med maskerad för att fira in högtiden. En efter en dök spelarna upp till festen i olika utstyrslar.

Alex Oxlade-Chamberlain som amerikansk fotbollsspelare, Jack Wilshere som Batman, Kieran Gibbs och Theo Walcott som B1 och B2 och Aaron Ramsey som Rambo. Men priset för kvällens dräkt får nog ändå tilldelas Olivier Giroud.

Den franske anfallaren kom till kvällen utklädd till Captain America men lämnade den som Jack Wilshere. Eller hur ska vi annars tolka 27-åringens långfinger till de samlade fotograferna framåt småtimmarna?

Rivalen med på festen

I vilket fall är nog managern Arsene Wenger glad att det var det närmaste en skandal Arsenals spelare kom under festen. Skandalen bjöd istället Chelseas Ashley Cole på.

Den förre Arsenal-spelaren gjorde sin gamla klubb sällskap på partyt – bara dagar innan måndagens stormatch lagen emellan, skriver Daily Mail. Ett besök som inte lär tas emot med glädje bland Chelseas anhängare.

ARTIKELN HANDLAR OM