Premier League

”Musse Pigg? Tänk då om jag sagt Långben”

Av: 

Jens Eklund

FOTBOLL

Mourinho om bråket med Jonas Olsson

Chelsea fick straff mot West Brom och Jonas Olsson rasade.

Efter matchen kallades han för ”Musse Pigg” av José Mourinho.

Nu berättar portugisen om bråket.

– Tänk då om jag sagt ”Långben”...

Det har gått två veckor sedan Chelsea mötte West Bromwich. Jonas Olssons WBA var på väg mot en skrällseger, och José Mourinhos första hemmaförlust i ligan som Chelsea-tränare, när Ramires fixade en omdiskuterad straff på övertid och Eden Hazard kunde kvittera.

Jonas Olsson skällde ut domaren och efter matchen fortsatte tumultet i spelargången där Mourinho ska ha kallat den svenske mittbacken för ”Musse Pigg” och senare bett honom dra åt helvete.

Under landslagssamlingen fick Olsson frågor om bråket och medgav att det varit stökigt.

På presskonferensen inför helgens ligaspel fick José Mourinho åter frågor om bråket och han svarade på typiskt Mourinho-vis.

– Om ”Musse Pigg” är den värsta förolämpningen i spelartunneln... tänk då om jag sagt ”Långben”, sa Chelsea-tränaren med ett leende, skriver Daily Mail.

– Ibland händer saker, man säger några ord men stora klubbar, stora spelare och stora tränare kniper igen munnen och i morgon är en ny dag.

”Ingen har ringt upp mig”

Annars handlade presskonferensen mycket om det faktum att domarbasen Mike Riley ringt upp West Bromwich och bett om ursäkt för att Chelsea fått straffen.

Något som retade upp Mourinho ordentligt.

– Ingen ringde mig för att be om ursäkt för det faktum att det borde ha varit frispark till oss före West Bromwichs andra mål, eller att vi borde haft en straff som hade gett 1-1 mot Everton.

– Jag är nyfiken på om det är början på något nytt och att det kommer att vara lika för alla. Kommer Riley från och med nu kommer att göra likadant med alla lag och tränare. Om det är så, så välkomnar jag de nya tiderna, sa Mourinho.

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in helgens matcher på Stryktipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League