Ödesmöte med PSG – efter två konkreta bud

FOTBOLL

Uppgifter: Klubbarna Zlatan väljer mellan

Zlatan Ibrahimovic och PSG kommer träffas för ett ödesmöte i helgen, uppger Canal Plus.

Erbjuds Zlatan inget nytt avtal då kommer 34-åringen att se över sina andra alternativ.

Enligt den franska tv-kanalen står det då mellan Manchester United eller spel i Kina.

Zlatan Ibrahimovic blir till sommaren för första gången i sin karriär kontraktslös. 34-åringen är då fri att välja vilken klubb han vill fortsätta karriären i men trots att anfallaren har hela sommaren på sig verkar han vilja ha ett snabbt beslut.

– Snart blir min framtid klar, sedan ska jag tänka på EM och OS är väl på tredje plats, sa Zlatan till Sportbladet efter att ha utsetts till årets spelare i den franska ligan.

”Vill vänta till 21 maj”

L'Equipe har tidigare uppgett att svensken därför är besviken på PSG för att den franska klubben ännu inte tagit ett beslut om de ska erbjuda 34-åringen ett nytt avtal. Dessutom ska Zlatans sambo Helena Seger, enligt samma tidning, vara besviken på att klubben inte visar tillräcklig uppskattning.

Ibrahimovic påstås själv vilja ha allting klart innan EM sparkar igång den 10 juni samtidigt som PSG vill vänta till efter den franska cupfinalen den 21 maj. Men nu påstås svensken sätta press på klubben.

Kallar PSG till möte

Enligt tv-kanalen Canal Plus, vars uppgifter återges av GetFrenchFootball, så har Zlatans agent Mino Raiola nu kallat PSG:s klubbledning till ett möte i slutet av den här veckan. Då vill svenskens läger ha ett besked om PSG vill ha kvar anfallaren i klubben.

Skulle den franska klubben inte erbjuda Zlatan något nytt avtal kommer svensken se över andra alternativ. Enligt tv-kanalen har 34-åringen just nu två konkreta bud på bordet: Ett från Kina och ett från engelska Manchester United.