Premier League

Citys storstjärna i bråk med tränaren

Av: 

Marcus Leifby

FOTBOLL

Uppges ha lämnat truppen under ett träningsläget

Storbråk? Enligt uppgifter i brittisk press har Mark Hughes och Robinho hamnat i bråk under ett träningsläger i Spanien.
Storbråk? Enligt uppgifter i brittisk press har Mark Hughes och Robinho hamnat i bråk under ett träningsläger i Spanien.

I går fick klubben nobben av Kaká.

I dag kom nästa smäll.

Enligt brittisk media har den största stjärnan, brassen Robinho, lämnat laget under träningslägret i Spanien efter ett bråk med tränaren Mark Hughes.

Manchester City befinner sig just nu i Spanien på träningsläger eftersom laget redan är utslaget ur FA-cupen och därmed är spelledigt i helgen.

I bråk med tränaren

Men det verkar vara långt i från ett bekymmerslöst läger.

Enligt uppgifter i flera stora brittiska tidningar har Robinho, lagets största stjärna, lämnat lägret efter att ha hamnat i bråk med tränaren Mark Hughes.

Klubben har bekräftat på sin hemsida att brassen lämnat truppen men nämner varken orsak till varför han gjort det eller om han fått tillåtelse till det eller inte.

Fick nobben av Kaká

Enligt uppgifter till Sky Sport ska Robinho uttryckt önskemål om att få återvända till Brasilien för att få fira sin 25-årsdag den 25 januari.

Robinho lämnade Real Madrid för Manchester City i höstas efter att under lång tid kopplats samman med Chelsea.

Brassen blev den dyraste övergången någonsin till Premier League och kostade Manchester City och klubbens nya ägare 376 miljoner kronor.

Så sent som i går fick City nobben av en annan brasilianare – Milans Kaká – som tackade nej till klubbens rekordlön på tre miljoner kronor. I veckan.

ANNONS

Jackpot på Europatipset – 4 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt här.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League