Forsberg ser gärna Ibrahimovic i landslaget igen

Zlatan Ibrahimovic har öppnat för landslagscomeback.

Och Emil Forsberg välkomnar honom.

– Det vore underbart, säger mittfältaren.

Till VM-kvalmatcherna i mars kan Zlatan Ibrahimovic vara tillbaka i Blågult för första gången sedan uttåget i EM 2016. 39-årige anfallaren sade till Sportbladet att han saknade landslaget, ett uttalande som gjorde att förbundskapten Janne Andersson direkt åkte till Milano för ett möte med Ibrahimovic.

Hur mötet gick avslöjar inte Janne – Emil Forsberg hoppas det blev lyckat.

– Det vore underbart. Jag har aldrig haft problem med honom och det tror jag inte heller någon annan har. Han vill alltid vinna och tar med sig hela laget. Men vi måste avvakta och se, säger Emil Forsberg i Kickers podcast.

Nästa trupp i mars

29-årige Leipzigmittfältaren tog en ordinarie plats i landslagstruppen hösten 2014. Och spelade tillsammans med Ibrahimovic vid kvalet till EM 2016, och sedan mästerskapet där Sverige åkte ut redan i gruppen.

Förbundskapten Janne Andersson tar ut nästa trupp i mars, för de inledande VM-kvalmatcherna mot Georgien på Friends Arena och Kosovo på bortaplan.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.