Antonio Conte rasande över ryktena

Foto: REX/Shutterstock
Conte.
FOTBOLL

Uppgifter har placerat Carlo Ancelotti i Chelsea på grund av missnöje med Antonio Conte.
Snack som nu får sittande tränaren att rasa:
– Det är bara en massa skitsnack, säger han enligt Guardian.

Bara två segrar på de fem senaste Premier League-matcherna och kryss mot Roma i Champions League har gjort att det börjat storma lite kring Stamford Bridge och Chelseas tränaren Antonio Conte.

Bland annat har brittiska uppgifter gjort gällande att tidigare Chelsea-tränaren Carlo Ancelotti kan vara aktuell för tränarjobbet.

Något som fick Antonio Conte att rasa på dagens presskonferens.

– Det är en massa skitsnack. Jag har sett det här hända förr med andra managers. En massa skitsnack. De försöker skapa problem mellan mig, klubben och spelarna, säger han enligt Guardian.

”Slå på mig”

Men allra mest irriterad var Conte över uppgifter om att spelare ska ha tagit kontakt med Contes tidigare assisterande tränare Steve Holland för att uttrycka sitt missnöje över italienarens träningsupplägg.

Frågan om det stoppades, enligt Guardian, först av presstalespersonen – men Conte bröt in och sade sitt hjärtas mening ändå.

– Det är brist på respekt. Jag kan acceptera att folk skriver att klubben kan vara på väg att sparka mig och snacket om spelarna. Det kan jag acceptera, men att blanda in en annan person på det här sättet är inte rätt. Det är inte rätt att en person ska behöva skicka mig ett meddelande och säga: ”Jag är ledsen men det här är inte sant. Om du vill att jag ska säga det i en intervju så är jag redo”.

– Varför blanda in en annan person i sådant här skitsnack? Om du vill slå på mig så slå på mig. Men det här är inte rätt, jag hatar sådana här situationer.

ARTIKELN HANDLAR OM