Mourinho: ”För mycket ljud och skratt innan”

Kritiken mot Pogba: Mer än jag pratat på fem år

Foto: OLI SCARFF / AFP
Storebror Florentin Pogba och lillebror Paul skrattar gott.
FOTBOLL

Paul Pogba mot brorsan Florentin.

Då rasade såväl José Mourinho som klubbikonen Roy Keane mot tv-bilderna innan.

– Det var för högljutt och för mycket skratt, tycker Mourinho.

– De pratade mer än vad jag gjort med mina bröder på fem år, säger Keane.

Det mesta inför Europa League-mötet mellan Manchester United och St Etienne handlade om brödrakampen mellan Paul, 24, och Florentin, 26, Pogba.

– Jag blev jätteglad över lottningen. Det är en dröm som går i uppfyllelse; att spela mot lillebrorsan, i dag i Manchester United. Det är en ära och en väldigt speciell match för oss, sa Florentin Pogba till Sportbladet inför matchen.

Klubbikonen rasande

Väl på plats inför mötet kablades tv-bilder ut där de båda hälsade, kramades och skrattade hela vägen fram till matchen blåstes igång.

Bilder som gjorde förre Manchester United-kaptenen Roy Keane rasande.

– Killen har en fri anda och är en speciell prick. Men jag tycker att det blev för mycket i kväll – både innan matchen och i halvtid. De pratade mer tillsammans i kväll än vad jag gjort med mina bröder de senaste fem åren, säger Keane i ITV, enligt Goal.

På läktaren syntes även hela familjen Pogba med specialsydda matchtröjor och halsdukar med halva United och halva St Etienne.

– Allt är bara så konstigt. Men allt trams innan och efter matchen – som bara var nonsens – är den moderna fotbollsspelaren är jag rädd, säger Keane.

Mourinho: Blev för mycket

Även Manchester United-managern José Mourinho tyckte att spelarnas fokus var på allt annan än matchen.

– Jag är inte glad. Jag kände direkt i omklädningsrummet att det var för högljutt, för mycket skratt och avslappnat. Jag och min stab kände det redan under uppvärmningen att det blev för mycket. Vissa hade svårt att fokusera, säger Mourinho enligt Daily Mail.

Om ’Pogba-showen’ slutade där? Icke då.

Sent i natt la Paul Pogba upp en video med hela familjen Pogba dansandes till ”La Pogbance”.

Returmötet spelas om en vecka.