”De med Zlatan i laget vinner Scudetton”

Zlatan Ibrahimovic fyllde 40 år i söndags.

Men den ungdomliga kaxigheten går aldrig ur.

– Vilket lag vinner ligan? Vilket lag spelar Zlatan i?, frågar han retoriskt i tv-programmet Le Iene, enligt La Gazzetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic har knappt hunnit börja sin säsong. På grund av skadeproblematik har den svenske superstjärnan endast gjort ett inhopp under de sju inledande omgångarna. Det på 30 minuter, vilket kröntes med ett mål.

Trots Zlatans frånvaro har Milan tuffat på bra i tabellen. Sex vinster och en oavgjord placerar laget på en andraplats i Serie A.

En tabellplacering som lovar gott – och som kan bli ännu bättre fram mot våren, om man ska tro Zlatan.

– Vilka som vinner Scudetton? Vilket lag spelar Zlatan i?, frågar han, och svarar sedan på sin egen fråga.

– Milan? Okej, då vinner Milan ligan, säger han i en intervju med humorprogrammet Le Iene, enligt La Gazzetta dello Sport.

Snart tillbaka från skadan

Senast Milan vann Scudetton var säsongen 2010/11. Elva säsonger sedan, alltså, och samma säsong som Zlatan anslöt till Milan vid förra vändan.

Trots långa tidsglappet känner sig Zlatan ännu inte gammal.

– Jag känner mig ung. Ännu ett år har passerat och jag väntar bara på att få komma tillbaka ut på planen, säger han till Le Iene.

Och skadan som fick honom att lämna återbud till den rådande VM-kvalsamlingen? Jo, den är han på god väg att få bukt med.

– Det känns bättre, jag har bara haft några småproblem, men de är lösta nu, säger Zlatan.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.