Beckhams ord till Pochettino efter Spurs storseger

Publicerad:

FOTBOLL

LONDON. Tottenham krossade Crystal Palace med 4–0.

David Beckham var på plats på Tottenham Stadium – och smickrade Mauricio Pochettino.

– Han önskade att han hade fått spela här och under mig, avslöjar tränaren.

Föregående hemmamatch slutade med en fiaskoartad förlust mot Newcastle (0–1). Mot Crystal Palace var Tottenham tillbaka med råge.

Efter 45 minuter stod det 4–0 på tavlan, ett resultat som stod sig matchen ut. Därmed behåller Spurs tredjeplatsen i tabellen, på bättre målskillnad än de tre övriga lagen som också innehar åtta poäng (Manchester United, Leicester och Chelsea).

På plats på Tottenham Stadium var David Beckham. Den före detta storspelaren såg ut att trivas på läktaren och passerade förbi i den mixade zonen efter matchen med ett stort leende.

1 av 2 | Foto: Rui Vieira / TT NYHETSBYRÅN

”Pratade om arenan”

Spurs-tränaren Mauricio Pochettino berättar att de båda talades vid och avslöjar att gästen smickrade honom rejält.

– Jag pratade med honom om arenan och han sade att han önskade att han hade fått spela här och under mig, säger Pochettino.

Det är inte första gången duon möts. Så sent som i februari i år ryktades det att Beckham och Zinedine Zidane var i London för att bjuda Pochettino på middag. Anledningen var att de ville övertala argentinaren att träna Real Madrid kommande säsong. Att döma av Beckhams hyllningsord låg det möjligen viss sanning i påståendet.

Laddar Matchöversikt
Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.