Panathinaikos jagar Engvall: ”Det hade kanske varit ett bra steg”

Panathinaikos jagar Gustav Engvall.

21-åringen bekräftar intresset för Sportbladet.

– Det har kommit upp ganska snabbt och jag får diskutera vidare med min agent (Per Jonsson), säger Bristol City-anfallaren.

Grekiska SDNA var först med att rapportera om att Panathinaikos är intresserat av Gustav Engvall. Panathinaikos, som har stora ekonomiska bekymmer, vill låna in anfallaren enligt sajten.

Engvall bekräftar intresset för Sportbladet.

– Det är en fin och anrik klubb. Jag känner till en del om Panathinaikos. Tyvärr verkar klubben ha hamnat i en tuff ekonomisk situation. Men det är kul att de visar intresse för mig.

Kan det bli aktuellt för dig att flytta till Panathinaikos?

– Det är en bra fråga... Det har kommit upp ganska snabbt och jag får diskutera vidare med min agent (Per Jonsson). Det hade kanske varit ett bra steg, men samtidigt är jag inte så sugen på att flytta iväg på lån igen.

Men du kommer lämna Bristol?

– Min agent och jag håller på att gå igenom möjligheterna jag har. Det finns intresserade klubbar, men det är viktigt att det blir rätt. Vi har en bra dialog med Bristol.

I morgon kan Engvall få speltid mot en av världens största klubbar: Manchester City. Bristol City spelar semifinal i ligacupen mot Premier League-klubben.

Engvall är med i truppen.

– Det är en väldigt inspirerande match. City har många storspelare, alla är ju av världsklass!

Under 2017 var Engvall utlånad från Bristol City till Djurgårdens IF. Där blev det 24 matcher från start, sex mål och fyra assist, för 21-åringen.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN