Hånad under matchen – gav tillbaka

Av: Fredrik Jönsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Selakovic: ”Jag blev arg”

Underläge i bottenmötet mot Syrianska.

Då blev Stefan Selakovic verbalt attackerad av en liten del av HBK:s fans.

– Då blev jag förbannad och bad dem hålla käften, säger ”Sella” till Sportbladet.

Sebastian Rajalakso gav Syrianska ledningen efter bara nio minuters spel på Örjans Vall. Halmstad fick sedan jaga rejält för att få till en kvittering.

I andra halvlek visade en liten del av HBK:s klack missnöje mot hemvändaren Stefan Selakovic, som återvände från IFK Göteborg inför den här säsongen.

Det gillade inte 36-åringen.

– De skrek "Sella längtar hem till Göteborg" och då blev jag förbannad, och bad dem hålla käften. Jag förtjänar inte det efter allt jag gjort för klubben. Jag har vunnit två SM-guld här och drog in många miljoner till klubben när jag flyttade till Holland, säger Selakovic till Sportbladet.

”Inte så smart av mig”

– Kritisera oss gärna efter matchen, men under matchen behöver vi allt stöd vi kan få. Samtidigt var det väl inte så smart av mig att be dem hålla käften heller, men jag blev arg.

– Sedan var det bara en liten del av klacken som skrek, det var långt ifrån alla och det blev bättre sen.

I den 79:e minuten kvitterade Marcus Antonsson till 1-1 och HBK fick med sig en poäng.

– Vi skapade tillräckligt mycket för att vinna i dag, men vi måste lära oss att göra två bra halvlekar. Det räcker inte med en. Det var ändå viktigt att vi inte förlorade i dag.

Selakovic, som drog på sig ett gult kort i matchen för snack och är avstängd nästa omgång, har gjort tre mål för Halmstad den här säsongen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN