Kim Källström hånas på Twitter

Om den svenska mittfältaren: "Jag mår illa"

Kim Källström är klar för Arsenal.
Men affären har hånats på twitter.

"Det är inte ett skämt, han är verkligen vår värvning. Jag mår illa.", skriver Arsenalsupporten och medieprofilen Piers Morgan.

Transfersfönstrets sista dag har bjudit på en veritabel värvningsbomb. Kim Källström, 31, har lånats ut från Spartak Moskva till Arsenal. Affären har fått twitter att fullständigt gå loss. Här är ett urval av inläggen som berör den oväntade lånedealen.
"Kim Källström till Arsenal? Var är Cherno Samba och Tonton Zola Moukoko?" skriver en användare och brännmärker svensken som en datorspelsvärvning. Arseblog, som är Arsenals största supporterblogg, skämtar också om lånet.
"Om vi verkligen jagar Kim Källström borde vi värva Kennedy Bakircioglü också".

Kändissupporten: "Jag mår illa".

Värst svingar brittiske medieprofilen Piers Morgan. Han har länge försökt profilera sig som en initierad Arsenal-twittrare, och har konsekvent hånat Kim Källström sedan uppgifterna om ett lån briserade.
"Jag har aldrig hört talas om honom", började Morgan innan han fyrade av ett antal svavelosande tweets:
"Det måste vara ett skämt!?"
"'Briljant! Vi har fått Källström på fönstrets sista dag!' – Har ingen brittisk fotbollssupporter någonsin sagt".
"Kim 'Vem är du?' Källström är verkligen på Arsenals träningsanläggning. Det är inte ett skämt, han är verkligen vår värvning. Jag mår illa."

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN