Kim väntas starta för Arsenal i kväll

Uppges göra debut från start mot West Ham

Viktigt möte mot West Ham i Arsenals jakt på fjärdeplatsen i kväll.

Då väntas Kim Källström starta sin första match för London-klubben.

I helgen hoppade Kim Källström, 32, in i FA-cupsemifinalen för Arsenal mot Wigan. Svensken äntrade planen i den andra övertidskvarten med drygt tio minuter kvar att spela.

Under matchens döende minuter var han inte inblandad i mycket, men när det vankades straffläggning för att avgöra vilket lag som skulle till finalen klev en säker Källström fram för den andra straffen och gjorde mål.

Ramsey och ”Ox” slitna

I kväll förväntas han spela en ännu större roll för Arsenal när London-klubben tar emot West Ham hemma på Emirates.

Enligt Daily Telegraph väntas svensken starta sin första match sedan han anslöt till klubben på lån den 2 februari i år.

Tidningen uppger att Arsene Wenger förmodligen kommer att inleda matchen med både Aaron Ramsey och Alex Oxlade-Chamberlain på bänken, efter att båda herrarna spelat över 110 minuter mot Wigan efter att ha kommit tillbaka från skadeperioder nyligen.

Flamini avstängd

Något Wenger bekräftar:

– Podolski har ett litet problem men jag tror att han kommer att vara okej. Även Oxlade-Chamberlain har ett litet problem eftersom han egentligen inte skulle ha spelat på lördagen (mot Wigan). Ramsey var tvungen att kliva av med muskelstörning. Det är våra huvudproblem, säger fransmannen.

Mathieu Flamini är avstängd och Jack Wilshere har precis börjat springa igen efter sin skada. Därför återstår endast Mikel Arteta och Kim Källström på det centrala mittfältet och enligt Daily Telegraph förväntas de bilda det centrala mittlåset i kvällens ligamatch.

Se Källströms straffmål här!

Arsenals match mot West Ham sänds i Viasat Fotboll - avspark 20:45

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN