La Liga

Fans arga på Ronaldo – agent ut till försvar

Av: 

Fredrik Jönsson

FOTBOLL

Cristiano Ronaldo firade sin 30-årsdag efter derbyförlusten mot Atlético Madrid.

Det har gjort vissa supportrar rejält besvikna.

– Han (Ronaldo) är väldigt upprörd över att det har läckt ut filmer från hans födelsedagsfest, säger agenten Jorge Mendes till Cadena Ser enligt goal.com.

Real Madrid hade inte mycket att komma med mot rivalen Atlético i lördags – det blev en 4-0-seger för hemmalaget på Vicente Calderon.

Samma kväll firade Cristiano Ronaldo att han fyllde 30 år den 5 februari. Det läckte ut filmer från hans fest där man ser och hör portugisen sjunga.

Vissa Real Madrid-fans har reagerat negativt mot Ronaldos fest, de tycker det är fel att han firar efter en derbyförlust.

I dag dök supportrar upp med banderoller utanför träningsanläggningen Valdebebas. På en banderoll stod det ”Vuestra Risa, Nuestra Verguenza”, fritt översatt till ”Du skrattar, vi skäms”.

”Kunde inte skjuta upp födelsedagsfesten”

Ronaldos agent Jorge Mendes har kommenterat situationen.

– Han (Ronaldo) är väldigt upprörd över att det har läckt ut filmer från hans födelsedagsfest. Det var meningen att det skulle vara en privat fest, säger agenten Jorge Mendes till Cadena Ser enligt goal.com.

– Trots att han var besviken efter förlusten mot Atlético Madrid kunde han inte skjuta upp sin födelsedagsfest, eftersom hans familj och vänner hade åkt till Madrid.

Mendes tycker att fansen ska ställa sig bakom Ronaldo i stället.

– Folket borde stötta honom, hjälpa honom. Han är den mest professionella fotbollsspelaren i hela världen, han är en förebild. Det här kommer att ordna upp sig, säger agenten.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga