”Jag vill spela på Zlatans position”

FOTBOLL

Pato: Skulle göra bra ifrån mig

Rykten i Italien har gjort gällande att Milans storstjärnor Zlatan Ibrahimovic och Alexandre Pato har svårt att komma överens.

Nu går brassen ut i en intervju och säger att han vill ta över Zlatans position i laget.

– Jag vill spela som central forward och jag tror att jag skulle göra bra ifrån mig i den rollen, säger Pato enligt Football Italia.

Zlatan Ibrahimovic är självskriven som Milans centrala anfallare i ligaledarens startelva. Bakom har Alexandre Pato stundtals haft svårt att ta en av de övriga platserna i konkurrens med Robinho och vintervärvningen Antonio Cassano. Nu har Pato andra planer.

21-åringen säger att han vill få chansen på Zlatan Ibrahimovics centrala anfallsposition.

”Jag är lycklig”

– Jag vill spela som central forward och jag tror att jag skulle göra bra ifrån mig i den rollen, säger Pato enligt Football Italia.

Italienska tidningar har under året rapporterat om att Pato och Ibrahimovic har svårt att dra jämnt. Brassen säger dock att han inte kommer att ställa till några problem eller komma med några krav på en positionsförändring.

– Jag gör det coachen ber mig om både i Brasilien och i Milan. Mano Menenez (förbundskapten) tror på mig och det gör Max Allegri också. Sedan hänger allt på hur vi spelar.

– Jag är lycklig. Jag är alltid lycklig. Jag måste bara kämpa och hålla mig lugn.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A