Poya: ”Jävligt besvikna”

avPer Bohman

Publicerad:
Uppdaterad:

ÖSTERSUND.

Bra prestation – men torsk.

Då samlade Tobias Hysén till ett spelarmöte efter matchen.

– Vi är så jävla besvikna över att inte få med oss poäng härifrån, säger tränaren Poya Asbaghi.

Direkt efter matchen samlade Tobias Hysén lagkamraterna i omklädningsrummet. Fajten uppe i Östersunds bjöd på Blåvitts andra raka torsk i allsvenskan, visst, men veteranen tryckte på att prestationen ändå varit bra.

– Det är aldrig okej att förlora matcher men som spelare och ledare måste vi titta på hur matchen var. Känslan efteråt kan inte helt speglas av resultatet, även om vi givetvis är besvikna, säger Tobias Hysén och fortsätter:

– Ska du fyra månader in i ett nytt arbetssätt som vi valt tillsammans vika av den för att vi har förlorat två matcher i rad så har du inget särskilt stark känsla i gruppen. Vi är starkare än så.

”Det är för dåligt”

För IFK Göteborg var relativt nöjda trots 1-2-förlusten mot ÖFK. Försvarsspelet fungerade, men de två långskotten från Curtis Edwards och Saman Ghoddos gick knappast att göra något åt, även om målvakten Pontus Dahlberg var besviken.

– Det första skottet är en jävla bra träff som går upp i krysset. Bara att säga grattis. Det andra målet så skjuter Ghoddos ett vobbelskott som jag är på, men som jag ska ta. Det är för dåligt helt enkelt.

”Jävligt besvikna”

Tränare Poya Asbaghi var samlad, men förstås irriterad över förlusten.

– Vi är så jävla besvikna över att inte få med oss poäng härifrån. Man kan stänga Östersund på olika sätt men då ska de förstås kliva fram och skjuta in två riktigt bra långskott. Man får det man förtjänar men sett till hur försvarsspelet så är det lite ovärdigt.

Han gillade Hyséns initiativ efter matchen och höll med sin spelare.

– Det är som Tobbe sa: fortsätter vi på det här sättet och rullar som vi gjorde så kommer vi ha marginalerna med oss framöver. Jag kan bara instämma med honom.

Foto: BILDBYRÅN
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM