”Har tröttnat – vill bryta lånet av Pato”

FOTBOLL

Uppgifter: Chelsea har fått nog – efter bara 48 dagar

1 av 3 | Foto: Pato värmer upp med sina lagkamrater i Chelsea.

Han uppges tjäna 350 000 kronor i veckan men har fortfarande inte spelat för Chelsea.

Nu uppger brasilianska tidningen Lance att Chelsea vill bryta avtalet med Pato – efter bara sex veckor i klubben.

Zlatans julklapp parkerad i mäktiga garaget

Chelsea hackade rejält under den första halvan av säsongen och många fans hoppades på att klubbens ledning skulle agera genom att handla rejält under januari månads transferfönster. Så blev inte fallet.

London-klubben nöjde sig med att låna in brasilianske anfallaren Alexandre Pato från Corinthians, trots att han inte hade spelat fotboll sedan i början av november.

Brassen – som anlände den 29:e januari – har ännu inte gjort något framträdande för Chelsea, och har inte ens fått sitta på bänken. Därför sved förra veckans engelska uppgifter om att han tjänar 350 000 kronor i veckan extra mycket för Chelsea-fansen.

Ur form

Nu uppger brasilianska Lance att Chelsea vill bryta låneavtalet i förtid och skicka tillbaka Pato till Brasilien. Den brasilianska tidningen uppger att Chelsea kommit till insikten att det var ett misstag att plocka in anfallaren och att det inte finns något som helst intresse att förlänga hans tid i London.

Enligt Lance är uppfattningen inom klubben att Pato alltjämt är ur form och inte heller kämpar tillräckligt för att hitta formen och slåss för en plats i startelvan.

I Corinthians väntar i så fall en ny utmaning för brassen. Pato är oönskad i den brasilianska klubben, som aktivt försökte sälja honom i januari.

Zlatans julklapp parkerad i mäktiga garaget

ARTIKELN HANDLAR OM