Mourinhos attack mot Claudio Ranieri

FOTBOLL

Juve-tränaren: Det är ett sommar-tjafs

Foto: ordkriget José Mourinho (t.v.) kallar Claudio Ranier ”för gammal”.

Ordkriget mellan José Mourinho och Claudio Ranieri fortsätter.

Efter Mourinhos attack mot ”70-åringen” svarar Juve-tränaren nu:

– Där ser man vad han tycker om sina kollegor, säger Rainieri enligt Gazzetta dello Sport.

Den hätska ordväxlingen mellan Juventus tränare Claudio Ranieri, 56, och Inters tränare José Mourino, 45, fortsätter.

Ordkrig

Claudio Ranieri inledde ordväxlingen i söndags efter sitt lags förlust mot Bayern och pratade om skillnaderna mellan honom och Mourinho:

– Jag behöver inte vinna för att vara säker på det jag gör, för mig är det lugnt att få en smäll. Förra året fick vi flera stycken, men vi reagerade, sa Ranieri.

José Mourinhos gick genast till motangrepp:

– Jag är i Italien för att arbeta och inte för att genomföra ett ordkrig. Jag vill prestera bra med Inter, så bra som det går för oss, och glömma det jobb andra gör. Ranieri? Han har skäl att säga det han säger: jag är mycket krävande gent emot mig själv och behöver vinna för att känna mig säker på saker och ting. På grund av det har jag vunnit många troféer under min karriär.

”För gammal”

– Han, däremot, har mentalitet som en som inte behöver vinna och vid nästan 70 års ålder har han vunnit en supercup och en annan liten cup. Han är för gammal för att byta mentalitet, sa Mourinho, enligt Gazzetta dello Sport.

I går kom Juve-tränarens svar:

– Det är ett sommar-tjafs. Hans ord ska tas för vad de är. Han visade genast sin personlighet, tydlighet, och sin stil. Där ser man vad han tycker om sina kollegor, sa Ranieri enligt Gazzetta dello Sport.

– De har bett honom vinna allt genast, med vackert spel. Jag, med mina 70 år, har en del vishet och jag kommer att vara den första att gratulera honom, sa Ranieri.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A