Kritiken mot Källström efter agerandet

Foto: C MORE
FOTBOLL

Kim Källström visade sitt missnöje när han inte fick bollen.

Då kritiseras han av C Mores experter.

– Jag tycker inte att man ska ha det där kroppsspråket, säger Hasse Backe.

– Jag försöker ha bollen så mycket, ibland får man den, ibland inte, säger Kim Källström.

Kim Källström är tillbaka i Djurgården till fansens stora glädje. Inför matchen välkomnades han och Andreas Isaksson med ett mäktigt tifo där hemvändarna var avbildade.

Men i den första halvleken blev Källström irriterad när han gjort sig fri långt ner på vänsterkanten, men inte fick bollen. Mittfältaren gestikulerade kraftigt och agerandet får kritik från experterna.

– Han hittar en halvyta, men Durgårdens passningsspel går alldeles för långsamt och till slut lackar Källström ut där i hörnet. Det är väl inte helt bra. Jag tycker inte man ska ha det där kroppsspråket. Han är hemvändare och den som måste lyfta allt och det här påverkar omgivningen, säger Hasse Backe i C More.

”Förvånar mig att han blir så sur”

Jon Persson var heller inte nöjd med inställningen.

– Jag trodde att drog sig ut i den ytan för att öppna upp centralt för Mrbati som också är en väldigt skicklig spelbyggare och så blir han så sur när han inte får bollen, det är klart att det förvånar mig lite, säger han.

Kim Källström kommenterade situationen efteråt:

– Jag försöker ha bollen så mycket, ibland får man den, ibland inte. Jag kommer alltid försöka få bollen, det är då jag är som bäst. Ibland väljer folk att slå andra bättre passningar, jag är inte alltid i bäst läge, säger Källström.

ARTIKELN HANDLAR OM