Över 27 000 är redan med i EM-elvan – är du?

Över 27 000 lag har redan anmälts till Sportbladets EM-elvan.

Och än har du chansen att göra detsamma.

Så missa inte chansen att vara en del av succén, och förgylla din mästerskapssommar, redan från start!

TA UT DITT DRÖMLAG I EM-ELVAN HÄR

Allt om fotbolls-EM 2021

Senaste nyheterna Spelschema Tabeller TV-tider Alla trupper & spelare

Antalet deltagare i Sportbladets EM-elvan ökar för varje dag. I skrivande stund är över 27 000 lag anmälda till tävlingen, som drar igång på fredag i samband med EM-premiären mellan Italien och Turkiet 21.00.

Har du ännu inte hunnit skaffa ett lag? Då börjar det bli läge att göra det nu.

Men varför ska du då skaffa ett lag?

Jo, det finns flera anledningar:

Inte bara en engångsgrej

Att skaffa ett lag i EM-elvan är inte bara något du gör där och då för att det är roligt. Det är något du har med dig under hela mästerskapet och som förgyller den upplevelse som enbart en mästerskapssommar kan ge. Genom att följa spelarna du valt i ditt lag under resans gång så finns möjligheten att hitta nya favoriter beroende på hur det går. Om du sitter med David Alaba på ditt mittfält så finns all anledning att titta på en söndagseftermiddagsdrabbning mellan Österrike och Nordmakedonien, till exempel.

Chans att briljera mot vännerna

Det allra roligaste är trots allt att tävla mot vänner och bekanta. Det är en sak att vid fikabordet på jobbet säga att Alexander Isak kommer göra succé i sommar. Det är en annan sak att också kunna stoltsera med dina spådomar och fotbollskunskaper i ett lag på pränt – mot andras lag. Något som med lätthet kan anordnas i form av miniligor där du kan bjuda in vänner och bekanta, eller gå med i någon av dina vänners ligor. Glöm framförallt inte att gå med i Sportbladets egna liga, där du kan mäta dig mot Sportbladets rosa profiler och experter.

Fina priser

Om du inte bara besegrar dina vänner utan även besegrar desto fler av deltagarna i tävlingen så kan du vinna en rad priser. Både nya Apple iPhone 12-telefoner och iPad Air-surfplattor står på spel för de som är allra bäst i tävlingen. Se samtliga priser HÄR!

Så var med och tävla från start! Skapa ditt lag för endast 79 kr och få Aftonbladet Plus i två månader på köpet! Plus löper sedan vidare för 99 kr/mån tills dess att du säger upp det. OBS! Glöm inte att aktivera ditt lag efter köpet av Plus!


Nybörjarguide: Så är du med i EM-elvan

Erik Niva och Sportbladets experters lag i EM-elvan

Mauri och andra kändisars lagbyggen

TA UT DITT DRÖMLAG I EM-ELVAN HÄR
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.