Djurgårdens IF Fotboll

Djurgården jagar ersättare till Pa Dembo Touray – från Umeå

Av: 

Tobias Wolf

FOTBOLL

Pa Dembo Touray kan ersättas av Umeås succémålvakt Vladimir Sudar.

Djurgården vill även värva klubbens vänsterytter Johan Larsson.

– Det stämmer att Djurgården har visat intresse för Johan Larsson och varit i kontakt med oss, säger Umeås sportchef Håkan Bäckström.

Dembo Touray.

Men Bäckström dementerar däremot att han känner till att Djurgården vill få dit Umeås succémålvakt Vladimir Sudar som kom till klubben förra säsongen från bosniska FK Leotar Tribinje.

– Ingen från Djurgården har i varje fall varit i kontakt med mig personligen angående Vladimir Sudar.

”Trötta på Touray”

En källa säger däremot till Sportbladet:

– Djurgården är grymt trötta på Touray och jobbar istället på att få dit Vladimir Sudar som de studerar intensivt i Umeå. Och jag vet att Djurgården även vill köpa loss Umeås yttermittfältare Johan Larsson. Det är givetvis Andrée Jeglertz som ligger bakom detta, tack vare sina kontakter i Umeå.

Umeås sportchef Håkan Bäckström bekräftar att Djurgården var i kontakt med klubben angående mittfältaren Johan Larsson. Trots problem med skador har Johan Larsson gjort tio mål i år i division 1 – och yttermittältaren är het på marknaden just nu.

Vad tror du om en möjlig lösning?

– Vår policy i Umeå är alltid att lyssna när andra klubbar vill göra affär. Visst, vi riskerar att tappa en duktig spelare men samtidigt skulle det här vara fantastiskt roligt för Johan. Som jag ser det ligger bollen hos Djurgården just nu, säger Håkan Bäckström.

ANNONS

Spika favoriterna och se upp för skrällar – tippa helgens toppfotboll på Europatipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Djurgårdens IF Fotboll