Fergie hoppas Rooney avgör igen: ”Kommer vara piggare”

FOTBOLL

Och hoppas att Rooney återigen blir matchhjälte efter att ha bänkats i helgen för att ha svurit i tv.

– Det har gett honom sex dagar att förbereda sig för den här matchen, det kan vara det som gör skillnaden, säger "Fergie".

Foto: Rooney.

LONDON. Alex Ferguson tror att Roman Abramovichs besatthet av att vinna Champions League också kan fälla Chelsea.

I går varnade Manchester United-managern för att Chelseas ägares besatthet kan fälla laget.

– Det verkar ha blivit en besatthet det här med Champions League. Det var ju därför de värvade Fernando Torres i januari. Det är en fantastisk tävling, men att vara besatt av att vinna den europeiska cupen är att gå en aning för långt, säger han enligt Daily Mirror.

Själv hopas Alex Ferguson att Wayne Rooney återigen ska bli matchhjälte efter att ha gjort 1–0-målet mot Chelsea i klubbarnas första möte.

’Vill göra bra ifrån sig’

Rooney var avstängd i helgens Premier League-match efter att ha svurit rakt in i en tv-kamera och det ser "Fergie" som en fördel.

– Wayne kommer vara piggare inför Chelsea efter att ha missat lördagens match. Det har gett honom sex dagar att förbereda sig för den här matchen, det kan vara det som gör skillnaden, säger Ferguson.

Och Rooneys kollega Rio Ferdinand håller med:

– Wayne kommer vara upplagd för det här. Han är ett fotbollsproffs som alltid vill göra bra i från sig. Hanfrodas av de här stora tillställningarna. Det har vi sett förut. Han kommer verkligen vara laddad för det,

säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM