Ny smäll för Osiako – kan tvingas till operation

FOTBOLL

”Jag är en av lagets nyckelspelare”

Foto: Patrick Osiako.

Här är nästa bakslag för Mjällby.

Mittfältsstjärnan Patrick Osiako kan tvingas till operation.

– Det kan utvecklas till hälsporre som man måste operera om det går så långt, säger Mjällbys assisterande tränare Anders Torstensson.

Mjällby överraskade många lag i fjol och lyckades ta en sjätteplats till slut. Årets säsong har dock varit allt annat än positiv.

Laget har åkt på två raka nederlag mot Helsingborg och AIK. Nu kommer nästa smäll för Mjällby.

– Han har gjort ett genomtramp i hälen hela vintern, ett rätt rejält sånt. Det kan ju utvecklas till hälsporre som man måste operera om det går så långt, säger Anders Torstensson till Fotbollskanalen.

– Han har mer eller mindre inte klarat av att träna ordentligt på hela våren, med undantag för de två sista veckorna. Men han är fortfarande känslig i hälen, han kan köra två pass men då måste han stå över det tredje.

Patrick Osiako är knäckt över att inte kunna hjälpa Mjällby. Mittfältaren upplever att laget är i behov av förstärkning.

– Jag är väldigt ledsen över att se laget spela utan mig. De spelar inte bra. De behöver mig. Jag är en av lagets nyckelspelare. Jag behöver bli skadefri och spela bra eftersom det här är mitt sista år, mitt kontrakt går ut, säger Osiako till Fotbollskanalen.

ARTIKELN HANDLAR OM