”Budet på Tevez: 405 miljoner”

FOTBOLL

Setts på plats för förhandling

Carlos Tevez var i veckan i Milano tillsammans med sin fru.

Italiensk press rapporterar nu att Inter förhandlar med Manchester City om en övergång på upp emot 405 miljoner kronor.

– Det är inte bara ett rykte. Det är mer än så, säger en källa till brittiska goal.com.

Carlos Tevez ville så sent som i vintras lämna Manchester City och lämnade in en transferbegäran. Klubben övertalade då argentinaren att stanna men rykten har sedan dess talat för att parterna är överens om en skilsmässa till sommaren.

”Inter först i kön”

Enligt italiensk press var Tevez i veckan i Milano tillsammans med sin fru. 27-åringen ska där, enligt Tuttomercatowebb, ha träffat Inters lagledning.

Football Italia rapporterar att flera italienska tidningar nu skriver att en övergång är aktuell till sommaren. Milano-lagets ledning ska vara beredd att betala upp emot 405 miljoner kronor för anfallaren.

– Det är inte bara ett rykte. Det är mer än så. Om han lämnar City och kommer till Serie A står Inter först i kön. De är favoriter till att få honom i Italien, säger en källa till brittiska goal.com.

”Hänger på coachen”

Affären ska dock fördröjas av Inter-managern Leonardos osäkra situation. Brassen sitter löst efter storförlusterna i derbyt mot Milan och Champions League mot Schalke.

– Tevez framtid i Inter hänger på vem som blir ny coach och vilka spelare han vill ha. Det är en möjlig affär i sommar men mycket hänger på vad coachen vill ha, säger källan till goal.com.

ARTIKELN HANDLAR OM