Premier League

Mascherano: Liverpool ljög om min fru

Av: 

Dennis Ernst

FOTBOLL

Barça-spelaren besviken på förra klubben

Nu avslöjar Javier Mascherano varför han ivrigt ville lämna den engelska klubben. Och det hade ingenting med hans familj att göra.

– Liverpool bröt ett löfte jag fick för ett år sedan, nämligen rätten att gå till Barça i sommar, säger han till Guardian.

Mascherano.
Mascherano.

Uppbrottet mellan argentinaren och Liverpool blev inte särskilt snyggt. Mascherano tryckte på för att få till övergången, och nu berättar han om hur besviken han var över att klubben inte berättade sanningen.

Enligt honom var anledningen till att han ville lämna England inte för att hans familj – hustru och barn – tyckte illa om livet i England. En uppfattning som kom från Anfield-håll.

”Tog självklart illa vid mig”

– När de började dra in min familj i det här, och sade saker som inte stämde, så var det självklart att jag tog illa vid mig. De lovade mig något i ett helt år men infriade aldrig det löftet. Och det hade inget att göra med min familj eller något annat, säger han.

Mascherano menar att han förra sommaren fick ett löfte om att få lämna klubben till förmån för Barcelona om han skrev under ett nytt kontrakt.

ANNONS EXTERN LÄNK

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

C More

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League