Ingen Neymar i cupmötet

Efter Neymars födelsedagsfirande väljer nu Paris Saint-Germain att ställa brasilianaren utanför den 18-mannatrupp som åker till Stade Auguste Bonal för att försöka avancera i franska cupen.

Något som fått Sochaux lagkapten att säga ifrån.

– De respekterar oss inte, säger han.

Neymar fyllde nyligen 26 år och hade med anledning av det ett stort födelsedagsfirande i söndags med uppemot 150 personer. Det uppges vara ett skäl till att Unai Emery nu väljer att vila superstjärnan i kommande cupmötet mot Sochaux.

Något som motståndarnas lagkaptenen, Florian Tardieu anser är brist på respekt.

– Ursäkta språket, men de behandlar oss lite som skit, Jag gillar det inte alls. De hade fest och en del spelare måste ha varit lite ”i form” (ler) just innan en åttondelsfinal, de respekterar oss inte. Men det är deras problem. De förbereder sig som de vill”, säger han till L'Equipe enligt Fotbollskanalen.

Att man väljer att vila Neymar inför det stundande cupmötet kan även bero på nästkommande veckas tungviktsmöte mot Real Madrid i Champions League som spelas den 14 februari.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.