Nya Serie A-ryktet kring Zlatan

avJonathan Nilsson

Ryktena surrar kring Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i den europeiska toppfotbollen.

37-åringen uppges vara aktuell för Milan.

Men nu blandar sig ligakonkurrenten Lazio in i kampen om Zlatans underskrift.

Zlatan Ibrahimovic har den senaste tiden placerats i Milan.

I förra veckan uppgav italienska medier att anfallaren närmar sig en flytt till Serie A-klubben och att Milan redan erbjudit 37-åringen ett kontrakt över sex månader. 

Ryktena tog ny fart i helgen då det kom uppgifter om att ”Ibras” agent, Mino Raiola, rest till Italien för att träffa Milans klubbledning. Mötet ska ha varat i fyra timmar.

Italienska La Gazzetta dello Sport dundrade sedan ut en ut en stor bild på Zlatan i Milan-tröja med rubriken ”Milan, hämta mig (även för sex månader)”.

Zlatan till Rom?

Men nu blandar sig ytterligare en Serie A-klubb in i kampen om svensken.

Italienska Calciomercato rapporterar att ligakonkurrenten Lazio vill knyta till sig 37-åringen från Los Angeles Galaxy. Detta enligt Rai Sports reporter Gianni Bezzi som menar att värvningen skulle möjliggöras av klubbens goda relation med agenten Mino Raiola.

Zlatan skulle i sådana fall lämna för Rom-klubben gratis i januari. Han har tidigare sagt att en utlåning inte är aktuell.

– Om jag tillhör Galaxy så spelar jag här. Jag går inte utomlands på lån eller så. Jag behöver inte det. Jag stannar i klubben jag tillhör och fokuserar på den. Det (lån) är inget jag tänker på, sa svensken för knappt två veckor sedan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A

SS Lazio

AC Milan