”Det finns många fiskmåsar där ute...”

FOTBOLL

Ibrahimovic om "Den unge Zlatan"

Zlatan Ibrahimovic har inte själv sett dokumentären "Den unge Zlatan".

På dagens presskonferens passade han på att ge en känga åt projektet, som inte själv varit involverad i.

– Det finns många fiskmåsar därute, säger PSG-stjärnan.

Böcker, film och program - Zlatan Ibrahimovic är porträtterad på flera olika sätt. Dokumentären "Den unge Zlatan" av filmarna Fredrik och Magnus Gertten (som även gjort filmen Blådårar) hade premiär i februari och handlar om fotbollsstjärnans unga dagar.

PSG-stjärnan ska ha fått filmen skickad till sig, men när Zlatan Ibrahimovic i dag fick en fråga om filmen från TV4:s Olof Lundh svarade Zlatan Ibrahimovic så här.

– När du säger att jag gör saker för att tjäna pengar... Där har du ett exempel på att någon gör något för att tjäna pengar. När jag gör mina saker ser jag till att rätt saker kommer  och det är sanningen. Jag är inte inblandad i den. Hur bra den är? Jag vet inte. Men det finns många fiskmåsar därute.

Zlatan Ibrahimovic har själv en rad andra projekt som han är involverad i. Han påpekade dock själv att fotbollen alltid kommer först.

– Alla andra projekt man har på g och allt det som kommer att hända under sommaren. Jag försöker fokusera på det som är viktigast och det är fotbollen. 

ARTIKELN HANDLAR OM