Zlatan: ”Jag hatar falskhet”

FOTBOLL

Stjärnsvensken om livet bortanför strålkastarljuset

1 av 14 | Foto: Zlatan och Helena Seger fick lite tid tillsammans under VM i Tyskland 2006 då de väntade sitt första barn tillsammans.

Zlatan Ibrahimovic, 32, har precis avnjutit en liten semester hemma i Sverige.

I en stor intervju med Voetbal International, berättar svensken om livet bortanför strålkastarljuset.

– Att vara i naturen är underbart. Älgarna känner inte igen mig i alla fall och jag njuter när det är lugn och ro, säger Zlatan enligt Expressen.

Paris SG:s superstjärna fick ledigt ett par dagar då han var avstängd i gårdagens cupmatch mot Saint-Etienne. Han har passat på att jaga tillsammans med bland annat tidigare landslagskompisen Alexander Östlund.

Zlatan har även hunnit med att tala ut i en stor intervju i holländska fotbollsmagasinet Voetbal International. I magasinet, som Expressen tagit del, avhandlas en rad aspekter i privatlivet.

– Paparazzibilder. Det är också en del av livet, men jag låter det inte förstöra mitt liv. Jag vet att det finns kändisar som håller sig ständigt uppdaterade om hur de visas på en bild. Jag bryr mig inte. Om jag är på en bild när jag kliar min röv. Okej. Sån är jag. När jag vill klia då kliar jag min röv. Eller min näsa, säger Zlatan och fortsätter:

– Jag hatar falskhet. Människor som vill styra allt. Att behöva ta hänsyn till allt du gör, usch. Det skulle jag aldrig göra, säger Zlatan.

Lyckan i lugnet

Den svenske anfallaren poängterar att han inte är mycket för varken alkohol eller festande och att han saknar att kunna gå på gatan utan att bli igenkänd.

– Därför blir jag glad över att jag kan åka jakt på sommaren och vandra i skog och mark utanför Stockholm, eller på min vän Daniel Majstorovics ö. Ibland går vi en mil per dag, med tung packning. Vid ett tillfälle tillbringade vi en natt i ett tält när det var 15 minusgrader. Då gick vi för långt, men det gör vi om. Att vara i naturen är underbart. Älgarna känner inte igen mig i alla fall och jag njuter när det är lugn och ro. Jag tänker. Ibland så tänker jag ingenting. Och ingen kräver något av mig just då, säger stjärnsvensken.

Tillbaka från vildmarken väntar nu ett toppmöte i Ligue 1 för Zlatan och PSG. På söndag möter man ligatrean Lille på bortaplan.

ARTIKELN HANDLAR OM