Real Betis lägger bud på Molins

Ratad och förbannad – sedan skickad till Holland.

Men Guillermo Molins, 24, lämnade Willem II utan ett kontrakt.

Enligt spanska källor till Sportbladet kan han nu i stället hamna i Real Betis.

I juni 2011 lämnade Guillermo Molins Malmö FF för spel med belgiska Anderlecht. Han fick en tung start i klubben då han slet av korsbandet i en av de första träningsmatcherna och blev borta i tio månader.

I somras bytte Anderlecht tränare till John van den Brom och han har placerat Molins i frysboxen. Den förre MFF-spelaren har gått ut i strejk och vägrade åka med på den belgiska klubbens träningsläger.

Tjänar två miljoner kronor

Enligt uppgifter i Sydsvenskan är Molins hos Willem II för att diskutera ett låneavtal för resten av säsongen.

Enligt spanska källor till Sportbladet har 24-åringen varit hos den holländska klubben på begäran från Anderlecht under dagen, men har inte skrivit på något avtal. I stället kan Molins hamna hos Real Betis och han uppges vara mer intresserad av en flytt till Spanien.

La Liga-laget vill låna den förre MFF-spelaren i sex månader och har erbjudit honom en lön på runt 2,2 miljoner kronor. Betis är redo att betala Anderlecht 5,6 miljoner kronor för att låna 24-åringen.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN