Vicki Blommé sjuk – missar finalstudion

Publicerad 2022-05-28

Vicki Blommé skulle i kväll sitta som expert i CL-studion.

Men hon har nu blivit magsjuk och missar sändningen.

”Känns såklart förjävligt att missa finalen”, skriver hon på Twitter.

Vicki Blommé skulle i kväll vara en av C Mores experter under Champions League-finalen mellan Liverpool och Real Madrid.

Men bara timmar innan finalen tvingas hon nu ställa in.

”Så tråkigt att få avsluta säsongen 21/22 från golvet i badrummet istället för i CL-studion. Magsjuka sätter stopp och känns såklart förjävligt att missa finalen. Oavsett, stort tack till alla ni som tittat och hört av er under säsongen”, skriver hon på Twitter.

”Hugger i hjärtat”

Hon stöttas nu av både kollegor och tittare och programledaren Gusten Dahlin skriver bland annat:

”Det hugger dock till i hjärtat när jag konstaterar att magsjukan slagit klorna i Vicki Blommé och håller henne utanför kvällens sändning. För är det någon jag hade velat gå i mål hand i hand med så är det Vicki - den bästa jag vet att göra TV med!” skriver han.

Även Olof Lundh och Frida Nordstrand har stöttat Vicki efter beskedet.

Ingen ersättare kallas in

TV4 meddelar att man inte kommer ta in någon ersättare för Blommé. I stället kommer Gusten Dahlin endast få sällskap av två experter i Kim Källström och Henok Goitom.

Inför finalen berättade Blommé för Sportbladet hur hon förbereder sig inför sändningarna.

– Jag är dålig på att spela teater, så jag måste gå in och vara mig själv. Det har nog varit bra, för vad jag får höra så uppfattas jag som naturlig i studion.

– Jag har hittat ett bra sätt att förbereda mig på. Jag pratar med mig själv i bilen. Det är bra för att testa hur man ska uttrycka sig, eller vad man bör börja med när man ska visa ett taktiskt rit. Vad är tydligt? Mycket sker spontant, men jag får trygghet av att ha pratat med mig själv i bilen från Västerås.

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.