Zlatan säljer sin lyxkåk i Sverige

Affären officiell: ”Vi är nöjda”

2010 köpte Zlatan Ibrahimovic en lyxvilla på Resarö.

Nu har den sålts – för 32 miljoner.

– Vi är nöjda, säger köparen till Expressen.

Förra året gjorde Svenska Dagbladet en stor kartläggning av Zlatan Ibrahimovics imperium. Där fastslogs att fotbollsstjärnan är god för över en miljard kronor. Inkomster som inte bara kommit från fotbollen utan även genom investeringar i olika bolag och fastigheter.

Gör storvinst

Nu har han gjort ännu ett miljonklipp.

Han har nämligen sålt sin lyxvilla på Resarö i Stockholm för 32 miljoner kronor, vilket innebär en rejäl vinstaffär då villan kostade 13 miljoner kronor när den köptes år 2010.

Affären genomfördes den 26 juni i somras men blev officiell först nu, enligt Expressen.

– Vi är nöjda med köpet, men i övrigt har jag inget att säga, säger den 81-årige köparen till tidningen.

”Allt förändras”

Häromdagen berättade Ibrahimovic i en intervju med Expressen att Stockholm ligger närmare till hands än Malmö den dag han och familjen eventuellt flyttar hem.

– Allt förändras när det händer saker i livet. Jag kommer från Malmö, det är mitt hem. Men jag känner att Stockholm är en större stad, om jag flyttar hem. Det finns fler profiler och karaktärer som är i min sits där, den sortens liv, sa han.

Zlatan äger i dag mängder med fastigheter runtom i världen. Läs mer om dem här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.