Guidetti springer från vägg till vägg: ”En galen hund”

Av: Anton Johansson

Publicerad:
John Guidetti.
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
John Guidetti.

John Guidetti blev tidigt satt i karantän när en lagkamrat testades positivt för coronaviruset.

Då springer John Guidetti från vägg till vägg i vardagsrummet.

– De (barnen) sätter sig alltid vid trappan och tittar på när jag springer som en galen hund, säger han till Hannovers hemsida.

Huruvida att springa från vägg till vägg hjälper Guidetti på fotbollsplanen framöver återstår att se, men han ligger åtminstone inte på latsidan.

– Jag tränar mycket hemma. Särskilt med bollen, men också på cykeln. Vi har också ett ganska långt vardagsrum, så jag kan springa från vägg till vägg. Det kanske låter lite konstigt och mina barn tycker att det är ganska roligt också. De sitter alltid på trappan och tittar på när jag springer som en galen hund fram och tillbaka, säger han.

Hela klubben i karantän

I intervjun på Hannovers hemsida berättar han att det blir en hel del tid med barnen, tre och två år gamla. Han har också en personlig tränare online tillsammans med Miiko Albornoz som hjälper spelarna att hålla sig i form.

Det var för snart två veckor sedan som lagkamraterna Timo Hüber och Jannes Horn testade positivt för corona. Resterande inom organisationen testade negativt, John Guidetti inräknat, men samtliga sattes i karantän.

Publicerad:

LÄS VIDARE