Häpnar: ”Han kunde inte tro sina ögon…”

Foto: MANCHESTER UNITED (INSTAGRAM)
FOTBOLL

Manchester United fick celebert besök under träningslägret i Los Angeles.

Då fick Victor Nilsson Lindelöf, 22, gnugga sig i ögonen.

”Han kunde inte tro det”, skriver United på Instagram.

Foto: TT
Conleth Hill.

Manchester United är i gång med sitt försäsongsläger.

Nu har även nyförvärvet Romelu Lukaku anslutit till truppen och i måndags gjorde anfallsstjärnan sin första träning med nya laget.

”Är fantastiskt”

Men det är inte bara Lukaku som har visat upp sig på träningsanläggningen; på tisdagen fick nämligen spelarna celebert besök i form av Game of Thrones-skådespelarna Iain Glen och Conleth Hill (som spelar karaktärerna Jorah Mormont och Lord Varys).

– Vi är båda stora United-supportrar och försöker hålla masken här. Det är fantastiskt att se alla spelare och speciellt nyförvärvet Romelu Lukaku i träning för första gången. Vi är väldigt exalterade, säger Iain Glen till klubbens hemsida.

Kände inte igen honom

Och fascinationen var, bevisligen, ömsesidig.

När det var svenske Victor Nilsson Lindelöfs tur att hälsa på skådespelarna kände han först inte igen Conleth Hill, som var klädd i Manchester United-tröja och svarta solglasögon och som dessutom gled in med ett digert hårsval (i Game of Thores är han kal på hjässan).

– Ska jag ta av mig håret, skojade Hill, varpå det plötsligt gick upp för ”Vigge” vem han egentligen var.

”Är det verkligen Lord Varys från Game of Thrones? Victor Nilsson Lindelöf kunde inte tro sina ögon”, skriver Man United på sin Instagram.

Klockan 04.00 natten till söndag, svensk tid, spelar Manchester United sin första träningsmatch. Man möter då Los Angeles Galaxy.

ARTIKELN HANDLAR OM