Experten rasande: ”Är han på kafferast?”

Chelsea och Tottenham spelade 2–2 i ett kaosartat derby.

Efter matchen var Viaplays experter rasande på domarinsatsen.

– Lämna bara fotbollen och Premier League, säger Bojan Djordjic.

Harry Kane räddade poäng för Tottenham i Londonderbyt i den 96:e minuten mot Chelsea.

Men skulle målet verkligen ha godkänts? Det blev ett hett diskussionsämne efter slutsignalen då Cristian Romero vid situationen innan målet drog Chelseaförvärvet Marc Cucurella i håret.

– När kan man dra någon i håret på en fotbollsplan, säger Chelseas tränare Thomas Tuchel till Sky Sports.

Även Tottenhams 1–1-mål var omdiskuterat.

PLUS: Jättelista: 100 största talangerna i division 2


– Det var ett tydligt regelbrott på Kai Havertz innan målet men situationen bara fortsatte och Richarlison var dessutom offside, säger Tuchel vidare.

Och några som var asande på domarinsatserna från Anthony Taylor, huvuddomare, och Mike Dean, VAR-domare, var Viaplays experter Bojan Djordjic och Fredrik Ljungberg.

– Chelsea blir rånade på poängen av Mike Dean. Att vissa beslut fortfarande kan tas och att vi sitter här med icke-kompetensen på viktiga platser. Jag vill inte ta ifrån något från Tottenhamsupportrarna som säkert firar men de vet själva att det var ett rån. Blev det lagligt nu att dra någon i håret?, säger Djordjic i studion och Ljungberg bryter in.


Följ med Sportbladets Premier League-podd till London – läs mer HÄR


I en situation kort innan Tottenhams kvittering i slutet drogs Chelseas Marc Cucurella i håret, något som väckte ilska.
I en situation kort innan Tottenhams kvittering i slutet drogs Chelseas Marc Cucurella i håret, något som väckte ilska.

”Åh herregud”

– Jag blir förbannad, det har ingenting att göra på en fotbollsplan, bara för att någon har långt hår så kan du inte bara dra ner honom i backen. Jag är tokig, det ska inte vara på en fotbollsplan. Vad gör Mike Dean? De tar ju en break och ändå låter det ändå vara och det är helt sjukt. Det han gör med håret, åh herregud, säger han.

Djordjic fortsatte sedan att såga Mike Dean, som slutade som domare efter förra säsongen men fortsatte som VAR-domare.

– Nu måste vi prata ur VAR-rummets perspektiv, varför har vi fixat ett medel som bara sviker oss gång på gång. Det här är matchavgörande situationer. De får lön, Mike Dean har ju slutat, vad fan gör du där uppe i rummet då? Lämna bara fotbollen och Premier League.

– Har det skapats rättvisa? Det var fan bättre förr. När jag ser de här situationerna, när blev det okej att dra någon i håret. Vad gör Mike Dean? Är han på kafferast?

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.