Lionel Messi blir skådespelare – hyllas

Lionel Messi har blivit skådespelare.

Fotbollsstjärnan gör sin debut i den argentinska tv-serien ”Los Protectores”.

– Han har verkligen förvånat oss alla, säger huvudpersonen Andrés Parra.

Första säsongen av tv-serien ”Los Protectores” blev populär i Argentina.

Säsong två lär inte bli mindre populär.

Landets bäste fotbollsspelare Lionel Messi har nämligen en roll i serien, vilket tv-kanalen Star+ avslöjade i en video på Instagram. Videon visar hur Messi ler och skrattar under en tagning och sedan hyllas av två huvudpersoner i serien.

– Han har verkligen förvånat oss alla. Inte bara med sin personlighet utan även med sitt skådespel, säger Andrés Parra.

– Jag tycker att han är bättre som person utanför planen än som spelare. Då kan ni föreställa er hur han är, säger Gustavo Bermúdez.

Går i Neymars fotspår

Säsong två av ”Los Protectores” väntas komma ut 2023 och serien handlar om tre fotbollsagenter som ”står inför ett oväntat hot mot sin verksamhet”.

Den andra säsongen har spelats in på flera olika platser, bland annat i Buenos Aires och Paris. Lionel Messi har benämnts som ”en särskild gäst” i tv-serien och det är ännu inte känt hur stor hans roll är.

Messi är långt ifrån den förste fotbollsspelaren som gör ett gästspel i en populär tv-serie. Bland annat har Messis lagkamrat Neymar varit med i säsong tre av den populära spanska tv-serien ”La casa de papel”.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ämnen i artikeln