Roberto Ayala rånad – låg i bakhåll och kastade sten

Roberto Ayala.
Roberto Ayala.

Tidigare AC Milan-stjärnan Roberto Ayala utsatt för våldsamt rån.

De beväpnade rånarna låg i bakhåll och kastade sten innan de hotade honom.

48-åringen blev av med nästan 60 000 kronor.

Under gårdagen delade argentinska nyhetssajten Infoxc.com bilder på den tidigare AC Milan-stjärnan Roberto Ayalas skadade bil, skriver den brittiska tabloiden The Sun.

48-åringen som nu är en del av det argentinska landslagets tränarstab blev enligt tidningen överfallen av rånare under måndagen.

Tre beväpnade rånarna ska ha legat i bakhåll och kastade sten på Ayalas bil för att få honom att stanna. Argentinaren tvingades stanna då ett av däcken träffats och fått punktering.

Rånarna hotade Ayala och fick sedan med sig hans mobil och 4800 pund, nästan 60 000 kronor.

Det är enligt The Sun inte ovanligt att sådana händelser sker i just det området. Varför Ayala passerade är ännu inte klargjort.

Roberto Ayala gjorde under sin karriär 116 matcher för Argentinas landslag. Men den tidigare mittbacken är kanske mest känd i Valencia där han gjorde 242 matcher mellan 2000 och 2007. Han betraktas som en av de bästa mittbackarna från sin generation.

Ayala har ännu inte kommenterat händelsen själv.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN