Casillas erkänner sprickan i Real

FOTBOLL

”Kan inte förneka att det har varit problem”

Det har ryktats om en spricka i Real Madrid.

Nu bekräftar målvakten Iker Casillas att det har varit oroligt i laget.

– Jag kan inte förneka att det har varit problem i omklädningsrummet, säger han.

Den senaste veckan har det skrivits en hel del om att Cristiano Ronaldo ska ha hamnat i problem i Spanien, och att han har bråkat med lagkamrater.

Så sent som i går skrev den spanska tidningen El Mundo Deportivo att portugisen överväger att lämna Real Madrid. Detta på grund av det svala mottagandet i Spanien, samt hans konflikter med lagkamrater. I dag fortsatte nämnda tidning att skriva om soppan. Då hävdades det att Sara Carbonero, tv-reporter och flickvän med målvakten Iker Casillas, kritik mot Ronaldo i ett tv-program tidigare i höst ska ha skapat en spricka mellan Ronaldo och Casillas.

Casillas erkänner

Tidigare har det aldrig varit några spelare i laget som har pratat om detta, men nu erkänner Casillas att allt inte har varit på topp i Real.

– Jag kan inte förneka att det har varit problem i omklädningsrummet, säger han till den spanska radiokanalen SER, som norska Verdens Gang citerar, men fortsätter:

”Löst konflikten”

– Men vi har diskuterat och löst konflikten. Det stannar där. Real Madrid är större än Cristiano Ronaldo och Iker Casillas.

Är konflikten verkligen löst? Eller är det bara tomma ord? Ja, det återstår att se.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga