”Vi pratar med honom om vad han vill göra”

avKristopher Karlsson

Vändningen: PSG-bossen bekräftar förhandlingar

Nasser Al-Khelaifi i diskussion med Zlatan. Foto: AP/Michel Euler

Det har hetat att han gör sin sista säsong med Paris Saint-Germain.

Nu öppnar dock PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi för en kontraktsförlängning.

– Det är något vi diskuterar, säger PSG-bossen till Telefoot.

Zlatan Ibrahimovic är inne på sitt sista år på kontraktet med PSG. Den svenske superstjärnan har hunnit bli 34 år gammal och i fransk press har det hetat att detta blir hans sista säsong i den franska storklubben.

Sportbladet avslöjade tidigare i höst att Zlatan har ställt in siktet på David Beckhams nya MLS-lag i Miami. Beckhams lag kliver dock in i MLS först 2017 och under hösten har det spekulerats i europeisk press kring var Zlatan kommer att tillbringa den där ”klämsäsongen”.

Svensken har kopplats ihop med bland andra Manchester United, Arsenal, Milan och Juventus.

”Presidenten är väl medveten”

När Zlatan nu fortsätter att ösa in mål för klubblaget meddelar dock PSG:s president Nasser Al-Khelaifi att det kan bli ytterligare en säsong med Zlatan i den franska huvudstaden.

– Zlatan är mycket viktig för oss och för sitt landslag. Hans framtid? Vi pratar med honom om vad han vill göra nästa år. För tillfället är det något vi diskuterar, säger Al-Khelaifi till Telefoot enligt Le10Sport.

PSG:s lagkapten Thiago Silva är på det klara med att han vill se en förlängning av svenskens kontrakt och skickar den uppmaningen till Al-Khelaifi.

– Jag är övertygad om att presidenten är väl medveten om att Zlatan alltid är på topp. Det är alltid fantastiskt att ha en spelare som gör så många mål. Jag hoppas verkligen att det kommer att fortsätta, säger Silva till Telefoot.