Nya namnet: Falcon Alkoholfri Arena

avMartin Tolén

FOTBOLL

Väcker stora reaktioner på sociala medier

Foto: BILDBYRÅN
Falcon Alkolholfria Arena

Falkenbergs IP är snart ett minne blott för Allsvenskan.

I dag presenterade Falconb... förlåt, Falkenberg, namnet på sin nya arena som ska stå färdig för spel våren 2017: Falcon Alkoholfri Arena.

Ett namn som väcker stora reaktioner på sociala medier.

– Jag hoppas att vi blir sponsrade med gratis bärs på somrarna nu. Det förutsätter jag, skämtar FFF-mittfältaren Johannes Vall.

I dag presenterade Falkenberg namnet på sin nya hemmaarena som ska stå klar för spel år 2017 och ska rymma 5 579 åskådare: Falcon Alkoholfri Arena.

– Det är ett ballt namn ju. Perfekt för oss Falkenbergsbor som har en lokal förankring med Falcon, säger mittfältaren Johannes Vall som nåddes av nyheten på Marbella där han just nu semestrar.

– Jag gillar namnet som tusan. Här blir det mycket Corona nu, men i Falkenberg passar nog Falcon Alkoholfri Arena bättre än Corona Arena i alla fall.

FFF:s ordförande Lars Eric Nilsson:

– Nya arenan kommer sätta Falkenberg ännu mer på kartan när det gäller vår elitsatsning men den betyder också mycket för vår framtida talang- och ungdomsutveckling, säger han i ett pressmeddelande.

Och han är strålande glad över namnet på 130 miljoner kronors-arenan.

– Vi är mycket nöjda med att Falcon Alkoholfri blir namnsponsor till Falkenbergs nya fotbollsarena. Falcon är det varumärke som flest falkenbergare har önskat sig som sponsor och det stod även överst på föreningens önskelista så det här känns mycket bra. Att namnet nu blir Falcon Alkoholfri Arena ser vi som extra positivt, säger Lars-Eric Nilsson.

”Haha, jävligt bra”

Namnet väcker stora reaktioner på sociala medier. Personer som skrattar, ogillar och älskar det nya arenanamnet. Kolla in de roligaste tweetsen här under.

– Haha, den där med halvpackad arena var jävligt bra eftersom det inte är fullsatt så ofta. Det är kul att folk gör sig lustiga över namnet. Det blir ju en liten hajp kring Falkenberg vilket det kanske inte alltid är annars, haha.

ARTIKELN HANDLAR OM