Fotboll

Uppgifter: Rihanna vill köpa Liverpool

Av: 

Nemrud Kurt

FOTBOLL

"Det är hennes stora dröm”

Rihanna.
Rihanna.

Förra veckan skrev Daily Mail att sångstjärnan Rihanna vill köpa upp en klubb i England.

Nu avslöjar El Mundo Deportivo vilken.

Det handlar om Liverpool.

Varje gång det vankas VM har Shakira för vana att ställa sig i rampljuset. Senast var dessutom hennes Colombia med i turneringen och lämnade stort avtryck med James Rodriguez i spetsen.

En annan sångstjärna verkar på senare tid också ha utvecklat ett intresse för sporten.

26-åriga Rihanna bestämde sig för att spendera en del av sommaren i Brasilien. Kanske var det just där som gnistan tändes.

I torsdags skrev nämligen Daily Mail att Rihanna är intresserad av att köpa upp en fotbollsklubb i England.

"Hennes stora dröm"

En källa fick då komma till tals:

– Först trodde vi att Rihannas önskan att vara involverad inom fotboll på affärsnivå snart skulle mattas av. Vi trodde att hon fortfarande var inne i en hype från VM – men nu är det uppenbart att hon verkligen är seriös. Hon talar om att upprätta fotbollsakademier i det Barbados som hon ursprungligen kommer ifrån, och sen är hennes stora dröm att vara involverad i en engelsk klubb.

Nu menar den spanska tidningen El Mundo Deportivo att man vet vilken klubb det rör sig om: Rihanna vill köpa upp Liverpool.

Ännu inte uttalat sig

Det är i ”The Reds” som basketgiganten LeBron James har en minoritetsandel, och ryktena har nu tagit fart kring huruvida Rihanna verkligen vill köpa upp hela klubben eller bara göra som James och köpa en del aktier i den.

Huvudpersonen själv har ännu inte kommenterat uppgifterna, men rapporter gör gällande att hon frågat sin vän Didier Drogba om råd.

Liverpool slutade tvåa i fjolårets upplaga av Premier League och är tillbaka i Europas finrum för första gången på fyra år.

ANNONS EXTERN LÄNK

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

C More

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!