Rexhepis klubbval – är på väg till Häcken

Publicerad 2015-01-14

Sportbladet avslöjar: Häcken vinner dragkampen

Dardan Rexhepi.

GÖTEBORG. En MFF-trio ska ta BK Häcken till den absoluta toppen.

Enligt Sportbladets källor vinner Hisingsklubben dragkampen om Dardan Rexhepi, 22.

Där återförenas han med Ivo Pekalski och Jasmin Sudic.

Dardan Rexhepi lämnade Malmö FF inför förra säsongen för spel i Brommapojkarna. Där gjorde han fem mål på 27 allsvenska matcher. BP slutade toksist i tabellen och anfallaren, som är bosmanspelare, följer inte med laget ner i superettan. Enligt Sportbladets uppgifter är BK Häcken nästa destination. Parterna är överens om ett tvåårskontrakt. Läkarundersökning och kontraktsskrivning återstår. Om allt går enligt planerna blir affären officiell inom kort. Halmstad och Åtvidaberg har också velat knyta till sig 22-åringen, enligt Sportbladets uppgifter.

”Bäst att stanna i Sverige”

– Jag kommenterar inga klubbnamn, men det finns intresse för honom både i allsvenskan och utlandet. Men vi tror att det bästa för Dardan är att stanna i Sverige något år till. Jag hoppas att något blir klart snart, säger rådgivaren Nima Modyr.

I BK Häcken spelar sedan tidigare mittfältaren Ivo Pekalski och nyligen värvade Hisingsklubben mittbacken Jasmin Sudic, båda med rötterna i Malmö FF, precis som Dardan Rexhepi.

– Jag är restriktiv med att kommentera spelare in och ut och det gäller nu också. Men vi ska ha in en offensiv spelare till innan truppen är färdig, så mycket kan jag säga, säger BK Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Följ ämnen i artikeln