Zlatan Ibrahimovic

Zlatan: Då kommer jag att berätta allt

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Har 15 (!) nya tatueringar på kroppen

50 olika namn tatuerade över hela kroppen.

På söndagen ska Zlatan Ibrahimovic avslöja anledningen till sin kupp under matchen mot Caen.

– Jag kommer att berätta allt för er i morgon på presskonferensen, säger 33-åringen i sin app.

Efter konstmålet mot Caen drog Zlatan Ibrahimovic av sig tröjan och blottade sin överkropp. Då hade namnet “Abdullah”, som PSG-stjärnan visade upp redan på torsdagen, fått sällskap av ytterligare 49 namn i bläck.

Kallar till presskonferens

Julia, Omar, Claudine, Mohamed och Neth var några av dem som tillsammans ska vara ett budskap till stöd för en ideellt initiativ, skriver Fotbollskanalen. Något som nu indirekt bekräftas av PSG.

”PSG Foundation och Zlatan Ibrahimovic kommer att hålla en presskonferens på söndag, 15 februari, klockan 15.00 på Parc des Princes”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

PSG Foundation är klubbens egen välgörenhetsorganisation som nyligen bland annat sålde Zlatans matchtröja från den franska cupfinalen för motsvarande 185 000 kronor. Ibrahimovic bekräftar också att söndagens presskonferens handlar om tatueringskuppen.

– Jag kommer att berätta allt för er i morgon på presskonferensen, säger 33-åringen i sin app Zlatan Unplugged på en direkt fråga om tatueringarna.

Tränaren irriterad

Tränaren Laurent Blanc var dock inte lika road av Zlatans val att ta av sig tröjan. Svensken varnades, är därmed avstängd i mötet med Monaco och Blanc är nu orolig att händelsen också ska påverka ligans disciplinnämnd som på torsdagen ska ta ställning till om Zlatan ska stängas av för incidenten med Romain Hamouma i mötet med Saint-Etienne.

– Jag hoppas att det här inte kommer påverka deras beslut. För mg var han redan avstängd (mot Monaco) eftersom han är kallad till disciplinnämnden men jag hoppas att det här inte påverkar deras dom eftersom det är en helt annan fråga, säger Blanc irriterat enligt L'Equipe.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic

Tatueringar