Brukade värma upp toalettsitsen till Wise

FOTBOLL

Terry berättar om tjänsterna: ”Bisarrt”

Han har varit en av Premier League största profiler länge.

Men fotbollslivet har inte alltid varit glamouröst för John Terry.

Nu berättar Chelseakaptenen att han brukade värma upp toalettsitsen till Dennis Wise och andra lagkamrater.

John Terry är lagkapten i Chelsea och tjäntar 150 000 dollar i veckan. Men livet som fotbollsspelare har sett annorlunda ut för mittbacken.

Nu berättar Terry att han som ung spelare bland annat rengjorde Dennis Wises skor och kokade kaffe till de äldre och mer erfarna spelarna i Chelsea.

Men konstigaste av allt?

Terry brukade värma upp toalettsitsen till lagkamraterna Wise, Kevin Hitchcool och Miachel Duberry så att de inte skulle behöva frysa under vinterhalvåret.

– Jag gjorde allt för dem. Jag gjorde te och kaffe och löjliga saker som att sitta på toaletten för att göra sitsen varv till dem under kalla vinterdagar på träningsanläggningen. Det är bisarrt när du tänker på det, men det var en del av att växa upp, säger han till Chelsea Pitch Ownders.

Fick dricks

Terry berättar även att han brukade få dricks av Wise när stjärnan gjorde mål med skor som Terry fixat.

– Jag brukade rengöra hans skor och han ville ha dem perfekta så jag tog väldigt bra hans om dem. Ibland gav han mig en liten bonus. Alltid när han gjorde mål fick jag 25 pund, vilket var halva min lön då. Jag brukade be för att vi skulle få en straff eller att han skulle göra mål.

Wise spelade i Chelsea mellan 1990-2001. Han avslutade sin spelarkarriär 2006.

Terrys kontrakt med Chelsea gick ut efter säsongen, men på torsdagen blev det officiellt att han har skrivit på ett nytt som sträcker sig över nästa säsong.

ARTIKELN HANDLAR OM